Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2012 07:24 - ЗАЩО БОЛЕДУВАТ И ОСТАРЯВАТ ХОРАТА ? - 5
Автор: sandlih Категория: Други   
Прочетен: 1949 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 16.12.2012 07:55


по д-р Неумивакин (продължение)
В хода на функционирането на клетките или при тяхната смърт, част от освободената енергия се поглъща от новите клетки, което предизвиква тяхното деление, а друга - стимулира обмяната на веществата, което осигурява биоелектричната активност на съответния орган. При това, всеки орган има свой спектър - набор от честоти, заложени още в процеса на ембрионалното развитие. Нарушаването на честотния спектър на излъчване е свързано главно с недостига на кислород (хипоксия), не като окислител и като коректор на честотите на всяка клетка, което причинява нейното отряване, последвано първо от функционални, а след това от патологични изменения. При използване на УВЧ лъчение в определен честотен диапазон, практически отсъстващ на Земята, протича честотно- резонансно презареждане с енергия, което увеличава съдържанието на кислород в кръвта, имунорезистивността (имунна съпротивляемост, устойчивост, невъзприемчивост, противодействие,к.м.), нормализира обмяната на веществата и биополевата структура на организма.
Не е изненадващо, че учени като Е. Вартанов и В. Иполитов впоследствие доказаха, че имено в избрания от нас диапазон на УВЧ се излъчват нашите мисли. Ултравиолетово облъчване на кръвта с помощта на разработеното от нас (от медицинския център на д-р И. П. Неумивакин в Русия,к.м.) устройство, не лекува болестта, а е естествен физиологичен стимулатор на жизнените функции на организма, поради активирането на неговите биохимични, природни енергийни механизми, които вече сами по себе си въвеждат ред. С това се обяснява универсалността на метода и многообразието на различни клинични прояви, липсата на усложнения, а също и ефикасността му при необратимите процеси или загубени функции. Оказвайки неспецифични ефекти, УВЧ на кръвта води да увеличение на общото насищане с енергия и следователно, общото съпротивление (резистентност) на организма.
Ето защо този метод, оказвайки имуномодулиращо влияние, става ефективен при имунонедостатъчни състояния, включително и такива като вирусен хепатит, хронични заболявания, астма, стерилитет, така наречените СПИН и т.н. В бъдеще тази техника, съчетана с употребата на водороден прекис Н2О2, като един от най-мощните антиоксиданти, могат да ви помогнат да се отървете от много заболявания. За съжаление, тази методика (основана на Н2О2) нито в Съветския съюз и в Русия, вероятно, защото поради простотата и ниските й разходи, не е била използвана, въпреки че в САЩ тя се използва с разумна ефективност, но в по-малко съвършен градивен вариант (У. Дъглас, Лос Анджелис, 1998 "Лечебните свойства на водородния прекис"). Значението на водородния прекис на тялото и как той се използва, вижте в "Препоръки".
И още по въпроса за СПИН-а. Тъй като, в тялото на човек съществуват безброй различни вируси от най-многобройните организми на Земята, които изпълняват много функции. И което е още по-важно: целият микро-и макросвят на живите същества има единен общ генетичен код, което за пореден път отхвърля теорията на Дарвин за обратното: колкото е по-напреднал етапът на развитие, толкова е по-сложен генома. Но генетичният код единство дава възможност за обмен на информация между различните организми. Това явление се нарича "хоризонтално пренасяне” на информацията, която е необходима за съществуването на биосферата. За тази промяна отговарят вирусите. А относно вирусът на СПИН-а, който никой не е виждал, тъй като той не е един, а е представен от няколко версии, това значително усложнява диагностиката му, както и въпросите на проблемите за разработване на лечението им. Основният фактор в развитието на това заболяване е отслабването на имунната система на организма, чиито защитни сили за организма, трябва да са по-силни от всеки вирус. На фона на екологичната, икономическата и социалната малоценност, когато организмът ни изпитва възможно най-силните стресове, насочени към оцеляване, възникването на различни болести или появата на нови, все още неизвестни – това е проблемът на утрешния ден. Но това дали ще стане или ще се случи нещо друго, зависи от човека - рожба на Природата – ако той не се ръководи от съответствието си с хармонично състояние между външната и вътрешната си среда в цялото й разнообразие.
Някои изследователи казват, че в XXI век ние трябва да очакваме още по-опасни инфекции и съответни заболявания. Цялаята работа е в самия човек, в неговата имунна му система, в неговата готовност да подържа нормалното функционално състояние на организма си, чиито сили винаги трябва да бъдат по-големи от всеки вреден фактор, включително от микросвета, който обитава в телата ни. Просто тази "армия от паразити", много от тях полезни, трябва да се сдържат в “черното” им тяло и да не им се позволява да се проявяват.
От къде се появява патогенна флора в организма? На първо място това е отслабването на организма, употребата на лесноусвояемите въглехидрати, рафинирани продукти, продукти от много ситно смляно брашно, пържено, мазнини, пушено месо, мляко и др.
Организмът на болните хора, се храни с продуктите от разпада на скоро приетата храна, и продукти от разграждането й, отпадъците от повечето от тези паразити, което се улеснява от гнилостно-ферментационните процеси, които протичат в организма в резултат на нарушението на режима на хранене, на активното движение. Всичко това създава перфектни условия за активиране на всичката тази биологична "жива кал", на същите трихомонади, хламиди, кандиди и т.н., които съобразявайки се с неговото енергоинформационно ниво, може да правят с него каквото си искат, естествено е, че при това характерът на болеста няма значение. Трябва просто да се възстанови вътрешната ендоекологична среда, да се освободи от мръсотията, шлаките, по този начин да предизвиква задействането на механизма на саморегулацията и самолечението, разбира се, подкрепена от достатъчна самодисциплина (т.е. правилото на три "C"), ако искате да бъдете здрави.
(продължава)



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sandlih
Категория: Други
Прочетен: 350625
Постинги: 75
Коментари: 24
Гласове: 108
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031