Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2009 01:04 - Сайтът на "Алиса от град Минск"
Автор: nachalnoobrazovanie Категория: Технологии   
Прочетен: 6217 Коментари: 5 Гласове:
1

Последна промяна: 19.11.2009 21:32


Когато сърфираме в интернет, попадаме в сайтове, които рядко се извеждат от търсачките. Случвало ми се е да се чудя дали да запазя адреса, или не. Както сега...

Цяла вечер ми стои отворена страницата на "Алиса от град Минск", може би неслучайно. Не че сайтът е нещо особено, ама вместо да съхраня адреса му в "отметки", реших да си го запиша в блога.

В него има "рисувалка" - флашче с четка за рисуване и други екстри. Линк към страница с оцветявки. Игра за обличане на куклата. Страхотни образователни флашчета. Още един вид оцветявки. Тук може да се посвири на виртуално пиано. Да се упражняваме на ударни инструменти и даже да се запише мелодията.

Страничка с анимацийки. С руски караокета - midi-та. Приказки и басни на руски език.

С видеото обаче трябва да се внимава, защото първите два клипа изобщо не са за деца. На първия е показана пияна бабка, а на втория, озаглавен "Завистливи лелки", се интервюират български момичета, като между интервютата се пускат кадри с просяци и цигани. Целта е явно да се създаде впечатление, че българките завиждат на рускините за красотата им, защото видиш ли - българките са прости ориенталки.

Е, иначе на тази страничка се дава инфо и за българските празници, наред с другите...




Тагове:   град,   Минск,


Гласувай:
1



1. анонимен - Спасибо за ссылку
11.02.2010 16:47
Спасибо, за ссылку на мой сайт http://flashmusicgames.com - пишу по русски, но я думаю, что вы поймете :)

thank you very much!
цитирай
2. анонимен - Печелите ли от рекламите на гугъл ...
08.06.2010 11:24
Печелите ли от рекламите на гугъл със своя блог? Или го водите като хоби, както например Алиса?

www.aliceswonderland.eu
цитирай
3. анонимен - www.4ru.eu
08.01.2011 15:58
Екстравагантен сайт, различаващ се от всички останали "творения" на управляващите. Информативен, за този който иска да научи нещо ново. Скучен за простодушните, които се интересуват единствено от западни коли, също както свинете не се интересуват защо ги хранят и кога ги кастрират. Важното е че помията в кочината е вкусна и безплатна.
цитирай
4. анонимен - деца трябва да се възпитават
03.12.2011 20:41
Сайта на Алиса е пълна глупост. Малките деца трябва да се възпитават да уважават своите учители, по-късно своите началници в работата и политиците.
цитирай
5. анонимен - възпитание на децата
28.06.2012 00:20
анонимен написа:
Сайта на Алиса е пълна глупост. Малките деца трябва да се възпитават да уважават своите учители, по-късно своите началници в работата и политиците.


За да могат някои да се возят в яхти, трябва някой да бачка. А за да има стимул да бачка, не трябва да гледа в интернет такива сайтове, като на Алиса, а да гледа bTV
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nachalnoobrazovanie
Категория: Други
Прочетен: 870577
Постинги: 48
Коментари: 215
Гласове: 706
Спечели и ти от своя блог!